Löpning och styrka

Idag blev det ett litet konditions- och styrkepass; Jag sprang 400-meterspass på löpbandet, det finns en ”löpbana” på displayen så jag kan följa en prick och se hur långt på banan jag har kommit, tyvärr lutar inte bandet något i kurvorna, men det är skoj nog att se pricken flytta sig för varje 10 m. Jag joggade alltså ett varv och sen pausade jag bandet och gjorde styrkeövningar, sprang ett varv igen, pausade och gjorde mer övningar. Sammanlagt sprang jag 10 varv med övningar emellan; push-ups, situps, lats-drag, press mm mm. Kände mig alldeles lagom mör efter passet, tog inte i för mycket. Pulsen höll sig kring 140-150 under 45 minuter, så det blev ganska lagom pass.

Kostdoktorn skriver idag om Jason Morgan som gick ner 55 kilo bara genom att skippa Coca Cola, skräpmat och godis. Ibland önskar jag att jag också skulle ha någon sådan riktig ovana… men jag har bara haft små, små, små ovanor under många år… förutom glassen som min Älskade introducerade för drygt fyra år sedan. Så mycket glass som jag har ätit under åren med honom har jag nog inte ätit under hela mitt liv! Jag kan ju inte räkna det som stor ovana att äta 2-3 liter glass i veckan? Mot slutet fick jag i mig en hel burk Ben&Jerry’s Caramel Chew Chew utan att må illa, det var rätt bra. Numera är jag nöjd med en kopp kaffe toppad med vispad grädde!

LCHF-middagen idag; Airams fläskpannkaka, helt okej… men jag hade nog velat ha söt lingonsylt till. Det finns massor av recept på LCHF-mat på hennes sida, besök den!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

One Response to Löpning och styrka

  1. Soulsister skriver:

    Du har en award att hämta inne hos mig

    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: