Intervaller och miljötänk

Idag blev det två löppass; jag började med mitt intervallpass strax före elva och hade nästan hunnit igenom tre fyrahundringar när en av kollegorna stormade in i gympasalen och informerade mig om att det var jag som hade telefontiden idag. På något sätt hade jag lyckats fippla bort det från min tidbok och såg bara en tom tid … tänkte passa på att ta en lång lunch och hinna med ett löppass. Men så blev det alltså inte, jag fick springa ut och sätta på mig headsetet och snällt besvara alla (fyra!) samtal som inkom idag. Men sen tog jag och sprang 5 km intervaller efteråt och fort sprang jag också – tog fyrahundringar i 5.00-tempo, två i 4.30 tempo och på slutet klämde jag in tre hundringar i 3.30 tempo. Fortare än så kan jag nog inte springa och pulsen var uppe i 182 efter den sista hundringen. Snart är jag uppe i kräktempo!

Kvällen avslutades med ett karatepass med ungarna, fick byta dag med den andre instruktören eftersom jag ska till Huvudstaden på kurs torsdag-fredag. Har jag tur så hinner jag även låta kreditkortet att jobba, det var längesen jag använde det – det kanske rostar eller nåt om man inte använder det regelbundet.

Nu ska jag bara få skrivaren att fungera så jag kan ta lite utskrifter med mig … eller så laddar jag ner allt på min lilla dator. Mer miljövänligt så kanske? Det gäller ju att spara på alla träd, jag har hört att skogen i Sverige börjar minska. Och det är ju inte bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: