Mitt eländiga liv

Promenerade till jobbet i morse, tänkte att jag åtminstone skulle få lite gratismotion idag. Att cykla två kilometer känns så fjuttigt, det är ju knappt att man hinner få upp hastigheten. Men promenaden är lagom, 20 minuter i lugn takt. Det gick alldeles utmärkt i morse, lite värk i knät bara. Men när jag skulle hem började vadhel…et krampa. Av en promenad! När jag kom hem och tog av mig strumporna var det djupa spår efter strumpresåren, jag var svullen i fötterna! Ni hör så illa det är med tanten! Så det blir cykel i morgon och kanske roddmaskinen på jobbet, om halsen känns okej i morgon. Annars får jag väl köra lite styrketräning under dagen – en muskelgrupp åt gången, tungt som f-n. Om jag bara tar en muskelgrupp åt gången behöver jag inte ens bli svettig!

Högerarmen värker också mer än vanligt, jag har ju en nerv (C6-roten) som ligger i kläm från nacken – den tycks bli värre när jag tränar mindre eller är förkyld – jag vet inte om det är för att jag är sjuk eller om det är för att jag tränar mindre när jag är sjuk. Det är rätt irriterande värk, ända ner till fingrarna (tumme, pek- och långfinger). Det moler och gnoler och ligger i bakgrunden hela tiden och irriterar och ökar om jag sitter/står fel vid datorn. Jag har lite misstankar om att det kan vara diskbuktning i nacken, men jag låtsas inte om det. Dessutom blir jag i princip helt smärtfri de dagarna och dagen efter karateträning – förmodligen för att jag då rätar upp hela kroppen ordentligt. Så bara jag kan träna så blir det bra.

Sådärja. Nu fick jag till ett riktigt gnälligt inlägg. Så inte ni tror att jag bara går omkring och njuter av livet, vilket man kan tro när man läser mina inlägg om allt trevligt jag gör om dagarna och kvällarna.

Annonser

2 Responses to Mitt eländiga liv

  1. hon i 22 an skriver:

    å så skönt att höra att fler kämpar på med ont här å ont där å stickningar å svullet ..lite som min vardag..hej å hå kämpa på

    (klös i ösregn)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: