Semesterdag nr 2

Började dagen med 25 minuters löpning på löpband hos Dottern. Sen blev det lite promenader i butikerna i shoppingcentret Happy Valley medan Dottern fick sina ögon undersökta och linser utprovade. Vi kom tillbaka alldeles lagom till det var dags att dra kreditkortet och hon var glad över nya linser. Därefter tog vi en snabbsväng förbi Starbucks innan det var dags för dagens höjdpunkt; helkroppsmassage.

Vi valde deep tissue massage och det var helt underbart, massören tog i ordentligt och gick på djupet med sina händer. Mina axlar, speciellt den högra var riktigt spänd, det gjorde bra ont när hon var på triggerpunkterna. Men så skönt och avslappnande efteråt, det känns som om man går en decimeter över marken, så lätt blir man.

Handlade mat på Whole Foods – helt underbar butik med fräscha och ekologiska produkter, till priser som får en svensk att börja dansa av glädje. Mat är ju billigt här, även den ekologiska, hur mycket mat jag än handlar så blir det bara ett par hundringar! Och som sagt, i Whole Foods butikerna är maten av mycket hög kvalité. Där går det till och med att hitta yoghurt med fett, inte bara lowfat eller non fat.

Efter lite poolhäng blev det middag och nu blir bara häng resten av kvällen. Det känns som om det var evigheter sen jag var på jobbet senast, ändå är det bara dag två på semestern. Det känns bra, det brukar det ta en vecka för mig att komma i semesterstämning normalt, men nu gick det snabbt.

Det kommer att bli en lång och härlig semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: