Uppladdning inför karatehelg

Mitt ekonomiska jag fick lite jobb ikväll; jag har sökt och jämfört priser på nyckelbrickor, sådana med nummer så att det finns möjlighet att få tillbaka nycklarna om man skulle tappa dom. Det är ju en stor ekonomisk utgift så det gäller att jämföra – hela 30 kr per år kan jag spara på att välja rätt! Efter mycket letande hittade jag ett företag som verkade tillförlitlig, priset kändes rimligt och i jämförelse med andra företag var det mest förmånligt. Det är som känt, inte de stora inkomsterna utan de små utgifterna som ger rikedom.

Det har blivit lite socialisering AFK också ikväll; jag tog hyrbilen och hälsade på Väninnan som bor 2 km från mig. Påskharen, eller Programledaren som han kallar sig själv, kom också dit och vi talade om ditten och datten över en kopp kaffe och en bit ost.

En bra uppladdning inför veckoslutets karateläger – det blir två härliga träningsdagar med Den Högt Graderade från Huvudstaden som instruktör. Det kommer att bli svettigt och härligt, ett riktigt bra veckoslut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: