Två dagar till

Julaftonen tillbringades med mysigt folk, synd bara att jag blev riktigt dålig – frös och hade ont i huvudet. Sovit väldigt illa i soffan inatt, men känner att förkylningssymtomen har begränsats till lite rinnande näsa. Däremot har jag ont i ryggen efter natten på soffan, det är lite svårt att röra sig, men det går nog över när jag kommer ut och får halka lite i snön. Tåget hem går inte förrän vid 19-tiden, jag får väl stå ut till dess.

Nu har jag börjat vänta på Dottern också. Hon kommer på torsdagmorgon, min Handyman ska hämta henne på Arlanda så när jag kommer hem från jobbet på torsdag är hon förhoppningsvis hemma hos mig så jag inte bara ser henne utan också kan krama henne. Visst är modern teknik bra när man kan se och prata med varann  i realtid, men jag väntar fortfarande på beaming-knappen på min dator så jag kan teleportera mig dit jag vill. Jag misstänker dock att det inte blir under min livstid.

Så det gäller att stå ut två dagar till.

Annonser

2 Responses to Två dagar till

  1. Islandsmamman skriver:

    Vem vet? Sonen sa alltid när han var liten att just det skulle han uppfinna när han blev stor, den där beamingapparaten man saknar så när man har kära människor många timmar och många kronor bort i världen. Fast det förstås, det kräver nog minst 10 års eftergymnasiala studier i fysik först innan han kan börja snickra på den. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: