En hel natts sömn

Äntligen var det dags att försvara den lilla studien vi har gjort i höstas, det blev en trevlig tillställning. Det var inga större grejer vi skulle ändra på, det känns helt överkomligt att göra det denna vecka – vi har faktiskt gjort det mesta redan, men det tog helt enkelt stopp i hjärnorna när vi hade ändrat det mesta. Har ju lyssnat på ett arbete, opponerat på ett och varit respondent på ett arbete idag, hjärnan har fått jobba mycket idag, det känns lite ovant, helt klart. Men snart så, snart är det klart.

Vi bor på Attendo Care Hotell med promenadavstånd till KI där vi går kursen. Det är någon slags mellanting mellan patienthotell och vanligt hotell, ingen lyx men allt som behövs. Första gången vi bodde här fanns det lite dåligt med ätbart till mig, så därefter har jag sagt till i receptionen vid ankomsten att de ska koka extra ägg för att jag ska kunna äta mig mätt. Så jag får se hur det blir i morgon bitti.

Nu är det bara att hoppas på att morgondagens aktiviteter flyter bra – och att tåget som vi ska åka hem med går i tid. Risken för förseningar är ju överhängande så fort det kommer snö, SJ har inte riktigt förstått det här med vinter och snö, verkar det som. I morse var dock tåget i tid, på minuten, vilket gjorde att vi hade gott om tid – för naturligtvis planerar vi in förseningar på minst 30 minuter, det brukar ju vara det vanliga. Det kändes nästan overkligt att komma fram i tid med SJ, jag minns inte när det skedde senast!

Nu börjar texten flyta ihop på skärmen, det var ju tidig uppklivning i morse och dagen har varit tuff – det smartaste är nog att krypa under täcket och få sig en hel natts sömn för att orka med frukosten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: