Alltid omtänksam

Första dagen på karatelägret avklarad och tyvärr dunkar knät rätt bra nu. Jag vred till det under träningen och nu kan jag inte stå och sträcka på det. Inte bra, hoppas att det hinner läka under natten så att jag kan vara med på träningspasset i morgon ocksa!

Delar rum med en karateka från Gävle, lyckades förhanlda ner priset med rejält när vi anlände – jag fick höra att några från en annan klubb hade fått bättre priser så jag tyckte att vi också kunde få sportpriser. Efter en liten stunds diskussion löste det sig och istället för 950 kr för dubbelrummet kostar det bara 495 kr.

Middagen avnjöts på ett kina-hak, helt okej föutom efterrätten. Det var slut på vaniljglassen till den friterade bananen så de serverade jordgubbsglass iställer. Läskig, ljusrosa och isig massa av margarin och vatten, inte alls krämig eller gräddig – men jag åt upp det i alla fall, jag hade ju redan betalat.

Nu väntar en kväll i hotellsängen, jag har tagit med mig öronproppar åt min rumskompis också, så hon ska kunna sova trots mina snarkningar. Riktigt omtänksamt av mig, eller hur?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: