Seg söndag

En seg söndag, har tvättstugan och det innebär en hel del väntande. Väntan på att den enda fungerande maskinen blir klar, väntande på att tvätten ska torka. Det är inte så ofta jag är i tvättstugan eftersom jag ju har tvättmaskin i lägenheten, men lite större saker tvättar jag gärna i de stora maskinerna – det är ju så smidigt att få filtar och täcken torra på en gång.

Hjälpte några ungdomar att handskas med stenmangeln, de hade fått några gamla lakan och örngott och ville prova att mangla. De hade ingen aning om hur man använde mangeln och hade redan lyckats med att köra den utan rulle i. Så jag visade dem hur man gör. Kände hur de beundrande tog till sig min livserfarenhet om stenmanglar. De behöver ju inte veta att jag har lärt mig använda mangeln genom att titta på Youtube-filmer, de kan gott tro att tanter kan sånt.

Teven går på för fullt här idag, jag känner mig lite ensam och saknar liv och rörelse i mitt hem. Kanske för att jag känner mig lite krasslig också – vaknade inatt av att jag hade ont i halsen och fick ta några Bafucin för att lindra lite. Hade ju tänkt att springa idag, men det blir naturligtvis ingenting av det – ont i halsen är det enda jag har respekt för, jag har sett några som har fått hjärtsäcksinflammation och det tar tid att återhämta sig. Så jag har inte behövt lägga tid på att gå runt och ”springa snart” – det var nästan så att jag såg fram emot snart-komma-ut-vankandet.

Ikväll ser jag fram emot att träffa Väninnan, vi ska boka flygbiljetterna till Arizona, hon ska också  bevista Dotterns och Amerikanens vigsel. Det ska bli kul att resa med henne, det var många år sedan vi tillbringade semester tillsammans. Vi vet inte riktigt var vi ska bo och planerna på vad vi ska se är lite lösa än. Naturligtvis blir det The Big Hole, dvs Grand Canyon, men sannolikt också Sedona med de vackra röda bergen runt, kanske också något annat sevärt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: