Enformig diet

Tredje dagen med feber, inte alls kul. Hela tiden en lätt huvudvärk samt lite småvärk i muskler också, men inte ont i halsen eller snuvig, det gick över på en dag. Märklig sjukdom, ingen riktig influensa, jag ska väl vara tacksam att det bara är feber och huvudvärk, men jag känner mig inte det minsta tacksam över det. Bara irriterad över att kroppen sviker mig.

Jag börjar bli lite rastlös trots att jag har sovit den mesta tiden de två första dagarna. Igår fick jag lov att klä på mig när de kom med min nya säng, då tog jag krafttag och bäddade den också – så jag har sovit i den nya sängen inatt. Ingen skillnad mot sängen tidigare, bara lite annorlunda att komma ur och i sängen – den är av kontinentalmodell och rätt hög. Ska jag sätta mig på sängkanten måste jag ställa mig lite på tå först! Och det luktar ”nymöbel” i sovrummet, måste ha fönstret öppet hela tiden.

Idag ska jag försöka få i mig något annat än rysk yoghurt med mandelkross, nu har jag ätit det till frukost, lunch och middag. Lite enformigt blir det allt, fast jag har ätit det ur olika slags skålar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: