Tandkrämstjafs

Hittar inte min vanliga tandkräm, Acta, i butikerna längre. Den har jag använt i 20 år, jag började köpa den för att den såldes utan kartong, en helt onödig sak på en tandkrämstub. Den såldes länge på Apoteket och även i vanliga livsmedelsbutiker, men nu hittar jag inte den någonstans i mina butiker.

Så jag har varit tvingad till att prova en massa nya tandkrämer – och jag lovar er, det är inte lätt att hitta tandkräm som faller mig i smaken både morgon och kväll!

En del får jag kväljningar av på morgonen (Sensodyne) och det går ju inte. Andra smakar salt och ingenting, Dentosal är en sådan. Vissa är svåra att klämma ur tuben och kladdar överallt – kladd i håret, på tuben och handfatet är Pepsodents fel.

Nu börjar jag tröttna på letandet efter den perfekta tandkrämen – har ni förslag?

3 Responses to Tandkrämstjafs

 1. banavictim skriver:

  Jag förstår din irritation över saker som tas bort från marknaden utan att ta hänsyn till folk som använt produkten i all evig tid!
  Men ett tips är tandkrämen från Forever! Få tag på nån som säljer Aloe Vera-produkter, dom kan fixa den. Tyvärr är den dyr, men oerhört dryg! Den är så god att man vill äta den! Man behöver bara en ärtas storlek och det blir inga ”Pepsodent-knölar” i handfatet! Värd att prova! Lycka till! 🙂

  • Ninja Ister skriver:

   Ska hålla ögonen öppna efter Forever-produkter. Allt är värt att testas.

  • banavictim skriver:

   Om du allvarligt är intresserad kan jag fixa det. Den kostar 90:- + frakt, men räcker en evighet! Om man inte äter den som godis framför TV:n! 😉 Den gör också tänderna vitare – utan slipmedel. (Sorry, låter som en försäljare,.. ) Hittar du ingen i din närhet som säljer, är det bara att höra av sej!
   Sen stämmer vi alla företag som slutat tillverka våra favoritprodukter! 😀

   ps/ Blev väldigt berörd av din berättelse om Honom, med stort H, Mr. Right. Först fantastiskt underhållande, sedan lycka. Men ett vidrigt slut! Starkt att dela detta!
   Själv har jag just (av familjeskäl, anonymt) börjat dela min livshistoria. Du är välkommen att ta del av den om du vill.
   http://jagharenstalker.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: