Meningslöst pladder

Det har varit en social påsk hittills i år – jag har hunnit med att träffa Lillebror, lillebrors Gamle Trevlige Ex, mina Föräldrar och En Kär Vän och Hans Trevliga Hustru. Det är lite ovanligt att träffa så många människor på så kort tid … man kan ju tro att jag är en social människa.

Började på Långfredagen med Lillebror och hans Gamle Trevlige Ex – vi var bland annat till Kungsträdgården och beundrade de blommande körsbärsträden. Det blev några selfies att lägga upp på Instagram (har man inte lagt upp bild där så har det inte hänt!). Sen satt jag och Lillebror hela kvällen med var sin dator i knät och socialiserade oss i soffan. Det är alltid lika avspänt med honom – och en hel del galenskaper också, han är en av de människor som får mig att kikna av skratt – ibland bara genom att titta på mig.

På Påskafton hälsade jag på Mor o Far – jag har inte träffat dom sedan förra hösten, det var trevligt att få lite fika. De ser välmående och friska ut, de orkar nog åka till Mallis ett par gånger till, ser det ut som. Resan hem från Åkersberga gick via En Kär Vän och Hans Trevliga Hustru, satt och snackade lite skit och fick med mig lite böcker som vanligt. Nu gäller det att hinna med att läsa böckerna också, det var några som verkade jätte-intressanta.

I morse låg jag rätt länge och samlade kraft för löpturen som alltid är inplanerad på söndagarna. Jag försöker ju få till det lite längre passet på söndag förmiddag och nu håller jag på att samla kilometer i benen inför Göteborgsvarvet om en månad. Jag tog ju mig runt förra året, men jag skulle vilja ta mig runt med njutning i år. Idag fick jag ihop 15,9 km, nu börjar jag tro att det blir helt överkomligt med Varvet.

Resten av dagen ska jag göra ingenting – har lovat mig själv ledigt från studier till tisdag och ska bara njuta av ledigheten, kanske med lite sällskap på kvällen. Det skulle inte vara fel med lite sällskap – annars får jag nog facetimea med Dottern en stund, det brukar vara givande det också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: