Det går framåt

Nu har det gått en vecka och jag slipper bandaget runt knät, det räcker med stödstrumpa. Benet ser rätt häftigt ut, det har ju fortsatt att blöda inuti och någonstans ska blodet ta vägen så hela benet är missfärgat.  Nätterna är fortfarande lite besvärliga, men det kommer också att bli bättre – det är jag övertygad om. Det är också lite bökigt att göra saker hemma, det kräver en hel del planering att bara sätta på kaffe… för att inte tala om en hel måltid. Det är så lagom kul att sätta sig till bords och upptäcka att en har glömt besticken… många svordomar har hörts i Isternästet senaste dagarna. Men – det går framåt, det gör det.

Hematom längs hela benet

3 Responses to Det går framåt

 1. Madde skriver:

  Hej. Fundering gällande din ostrotomi. Hur mår du idag? Blev du hjälp av operation? Har tusen frågor till dig. Ska göra min om någon veckan.

  Med vänliga hälsningar,
  Madde

  • Ninja Ister skriver:

   Hej Madde! Min ostetomi gick fint, jag är en löpare igen. Sprang min första mil några månader efter operationen och i december -18 slog jag till med ett ultralopp – 61km. Har sällan ont från knät, men kan inte böja fullt med belastning (sitta som japanerna gör, i seiza). Fullt fungerande annars! Det ”känns” i underbenet ibland, det ÄR annorlunda, men det gör inte ont.
   Följ kirurgens instruktioner om belastning mm så kommer det att gå bra!

 2. Madde skriver:

  Men gud så härligt att höra. Vad glad jag blir. Åh du är löpare igen, vad det finns hopp alltså. Har du problem med minisk och såna saker också? Ja men det kan jag leva med att inte kunna ha full belastning vid fullt böj. Gud vad du ger mig hopp, tack. Hur var det med smärtor? Har ca 3 veckor kvar till OP nu och man hoppas ju allt på denna operation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: