Glömt hur jag skriver

Inser att det var längesedan jag skrev, jag har varken skrivit här eller någon annanstans på länge. Inget händer fast allting händer i mitt liv just nu. Har liksom inget att berätta, trots att det är helt fullt med nytt i mitt huvud.

Sagt upp mig från min anställning på regionen, efter 31 år, och nu är jag ute på hyra. Rent principiellt är jag ju emot det här med bemanningsbolag och hyrsystem, men vad gör man när lönen halkar efter år efter år? Och jag måste erkänna att det är roligt att vara ute och jobba på hyra. Bolaget ordnar jobb och boende, det är bara att åka dit och jobba. Noll utvecklingsansvar, inga möten – bara jobba!

Just nu befinner jag mig i Skåne sedan några veckor tillbaka och det känns som om jag är på semester! Ny miljö, vackra omgivningar och fantastiskt boende! Helgerna går åt att utforska omgivningarna och till att lära känna nya människor, veckorna till att jobba-träna-äta-sova.

Så jag undrar varför inte skrivandet är självklart längre – det här vore ju en ypperlig tid att dokumentera här på bloggen, för att sedan kunna läsa allt om ett par år, när jag gått i pension.

Eller så blir det här det enda inlägget i år.

One Response to Glömt hur jag skriver

  1. torgust skriver:

    Att fotografera är bättre minneshjälp för mig. Skåne är lite av ett drömlandskao för min del. Vackert, omväxlande och med bekväma avstånd. Så ha det så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: