Ninja Ister

Ninja2

Jag, Ister är en alldeles vanlig Ninja.

Jag är lite av ett träningsfreak, men det kan man inte ana när man ser mig, förklädd till en Trind Medelålders Tant. Jag tycker dessutom att det är roligt att skriva om träning, att försöka få andra att bli lika bitna av träningen. Jag vet ju hur bra träning är för kroppen och själen.

Jag tränar Shotokan Karate, har gjort det sedan januari 2002 och tycker fortfarande det är roligt. Svårt, jobbigt och krävande, men ack! så kul. För närvarande har jag Shodan (första svarta bältet) men har för avsikt att träna lite mera för att bli bättre.

Jag är också en ord-älskare, gillar poesi, ordvändningar och dubbeltydigheter. Skriver mest meningslösheter själv, men älskar att läsa andras skriverier.

Glass och choklad finns också min Älska-lista, det är essentiella födoämnen för en Ninja.

Bilden här till vänster är naturligtvis manipulerad, enligt tidens sed. Varför visa alla sina vackra istervolanger när Photoshop enkelt reducerar kroppen till dagens skönhetsideal!

5 Responses to Ninja Ister

 1. Märtagreta skriver:

  Bättre att vara rund och vältränad än mager och otränad har jag hört och det tänker jag på när jag tränar, eftersom jag är 44 och rund, men fasen vilken kondis jag har. Skulle dock vilja tappa de sista tio kilona och slippa övervikten, det händer inte trots all träning och kosthållning är det inte heller nåt fel på. Fast jag har tappat 30 kilo, nu är det bara 10 kvar och dom sitter krampaktigt fast.

 2. Dr Lekman skriver:

  Härligt med sunda människor. I nästa liv ska jag bli en sådan. Kanske och om ett högre väsen så önskar- även i detta leverne – och snarast. Mitt mål i Judo sträckte sig bara till 3 kyu, när mina stackars ledband – blev till gummiband. Så kan de gå när inte haspen är på.
  Må väl du Ninja.

 3. Max Sambergs skriver:

  Jag har sett i något av dina inlägg att du har haft problem med dina hälsenor. (Eller hur?) Jag undrar hur det gick med de besvären?

  Jag är själv en medelålders ”gubbe” (55 år) som tränar karate sedan två år – och nu har en hälsena börjat krångla. Utan tvivel pga de hårda golven (och kanske dålig teknik).

  Ganska vanligt problem inom budosporter, misstänker jag. Fick du hålla upp med träningen, eller klarade du att bli av med besvären ändå?

 4. Maria skriver:

  Hej.

  Vill bara säga tack för alla bra och fina kommentarer du lämnar på min Blogg. Jag läser dom alla och tar in det du skriver. Tack
  Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: