Påsken gick fint

Påskhelgen har tillbringats i trevliga vänners sällskap – Basic med flikvännen Geek har varit hos mig. Det har alltså blivit socialiserande i köttvärlden, lite ovant men väldigt trevligt. Jag har visat dem runt i Gävle; Järnvägsmuseum, Köpis med Espresso House och Ikea gicks igenom, små promenader hit och dit  med kamerorna i högsta hugg och en hel del mat och choklad. Vi har pratat en hel del men också suttit tysta med var sin dator, det är perfekt att kunna umgås på det viset.

Vi besökte även Meat-restaurangen (även kallad mathimlen) igår – och maten var alldeles gudomlig! Jag beställde grillad högrev och det finns inte adjektiv nog att beskriva smaken. En stor, stor och mör köttbit med en söt-rökig smak som kompletterades med grillade grönsaker och någon vitlöksgucka. Det var nästan så att jag tystnade när jag åt, så gott var det! Eftersom jag inte äter kolhydrater kan jag äta hur mycket som helst så jag avslutade måltiden med två desserter – ost med chutney och en kula havtornsglass.

Avlsutade helgen med att följa dem till tåget och tog en löptur hem därifrån – benen orkade med dryga sju kilometer, men sen sa de stopp och jag stapplade in i duschen och nu lär det bli en hel del tittande på gamla serier på Netflix. Det finns inte ork till mera.

Och jag blev lite förvånad när jag läste den här nyheten. Det tog en stund innan jag insåg vilken dag det är idag.

2 Responses to Påsken gick fint

  1. Anna skriver:

    ”Nästan så jag tystnade när jag åt den”. 🙂

    • Ninja Ister skriver:

      Jepp. Jag är svår att få tyst på. En av mina mest irriterande ovanor som jag försöker komma i från. Jag kommer att lyckas, det är jag övertygad om – om inte förr så senast vid min död.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: